Головна  →  Новини  →  11 березня 2015

Громадські організації району вирішили створити Інформаційно-координаційний центр волонтерів Оболоні

Сьогодні відбулась чергова зустріч районної влади із представниками громадських об’єднань, які в умовах сьогодення спрямовують свою діяльність на допомогу воїнам АТО, пораненим та сім’ям загиблих.

Погодившись з пропозицією голови РДА Олександра Цибульщака щодо необхідності скоординовувати та узгоджувати дії волонтерів, які працюють на території Оболонського району, учасники зустрічі вирішили створити Інформаційно-координаційний центр волонтерів Оболоні. За результатами попереднього робочого засідання було обрано голову та двох заступників:

голова - Шуплик Віталій Миколайович, ГО «Самооборона Майдану «8 сотня 1-й взвод»;

заступник – Павленко Ігор Володимирович, ГО «Правий сектор Оболонь»;

заступник – Макарчук Володимир Васильович, ГО «Громадська варта Оболоні».

Протягом тижня буде розроблено положення про Інформаційно-координаційний центр, затверджено персональний склад, до якого увійдуть представники всіх організацій, які виявили бажання брати участь у роботі центру.

Під час зустрічі волонтери обговорили найактуальніші на сьогодні питання, які треба вирішити найближчим часом: визначення структури та напрямків роботи Центру,  проведення спільних з працівниками міліції рейдів по району з метою виявлення псевдоволонтерів, виділення складського приміщення для зберігання гуманітарної допомоги, участь у соціальному проекті «Нової пошти», який дає змогу безкоштовно відправляти гуманітарну допомогу в зону АТО, та інше.

Також було вирішено створити на офіційному сайті Оболонської РДА окремий розділ, який буде наповнюватись інформацією про діяльність волонтерського центру.

Чергову зустріч призначили на наступну середу об 11.00. 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку