Головна  →  Новини  →  10 лютого 2015

В Дитячій школі мистецтв № 5 відбувся захід «Відкриті серця»

В Дитячій школі мистецтв № 5 відбувся захід «Відкриті серця»

6 лютого 2015 року в Дитячій школі мистецтв № 5 Оболонського району міста Києва (вул. Малиновського, 11-В) відбувся грандіозний захід «Відкриті серця». Він став справжньою перлиною з низки заходів щодо підтримки дітей з обмеженими фізичними можливостями. Учнівський та педагогічний колектив школи продовжили сталу традицію проведення виставок і концертів для дітей і молоді з функціональними обмеженнями.

Захід відкрився великою виставкою художніх робіт вихованців громадської організації «Творче об’єднання «Студія ДІМФО» та Центру соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями в Оболонському районі м.Києва. Роботи дітей та молоді випромінювали справжнє світло, тепло та натхнення, привертали увагу численних відвідувачів, учнів школи, батьків та гостей заходу.

Концертна програма, підготовлена юними артистами школи мистецтв, за участю вихованців творчого об’єднання «Студія ДІМФО» та Центру соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями в Оболонському районі м.Києва супроводжувалась гучними і тривалими оплесками, справжніми позитивними емоціями, щирими посмішками і відвертими переживаннями. Вони грали та співали, даруючи глядачам радість і наснагу, надихали своєю творчістю на оптимізм і перемогу.

Тож, у наші нелегкі буремні часи, навчімося і ми перемагати свої власні слабкості та жалі, боротись з долею і не здаватись за будь-яких обставин.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку