Головна  →  Новини  →  29 серпня 2013

Відремонтовано та урочисто відкрито дитячий садок № 572

Напередодні свята Дня знань відбулося відкриття після проведеної реконструкції дошкільного навчального закладу №572, що на Оболонському проспекті, 14г. Оглянути оновлений садочок завітали голова КМДА Олександр Попов, начальник Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Оксана Добровольська та депутат Київради Анатолій Брезвін. Очільник Оболонського району Василь Антонов разом із завідуючою ДНЗ Іриною Мальцевою провели оглядову екскурсію по території та приміщенню дитячого садочку. 

«Після капітального ремонту оновлений дитсадок запрацює на повну потужність, адже приміщення, які протягом 10 років перебували в оренді, також відремонтовані і готові до прийому дітей. У закладі замінили старі вікна, зробили шатрову покрівлю з металочерепиці, утеплили фасад, провели роботи з благоустрою та реконструкцію спортивних та ігрових майданчиків, частково оновили асфальтове покриття, капітально відремонтували 5 груп», - повідомив Василь Іванович. – «Виконуючи завдання Президента України щодо розвитку освітянської галузі, ми намагались створити всі необхідні умови для всебічного розвитку малюків, максимального розкриття творчого потенціалу, інтелекту, таланту кожної дитини. Сподіваюсь маленьким вихованцям буде затишно в цьому закладі».

Під час спілкування з педагогічним колективом навчального закладу та журналістами голова КМДА Олександр Попов зазначив: «Ми планували оновити та модернізувати 20 столичних дитсадків. Наразі динаміка виконання робіт свідчить по те, до кінця року ми відновимо роботу 27 дошкільних закладів, які експлуатувалися не за призначенням. Загалом це дасть можливість створити 4500 місць для юних киян. Крім того, у наступному році ми продовжимо роботу з відновлення та реконструкції ще 30 дитсадків».

Він також підкреслив, що освітні заклади столиці готові до початку нового навчального року. Деякі організаційні питання в окремих закладах будуть вирішені до 1 вересня, місто забезпечило стале фінансування усіх планів і програм, передбачених галуззю. На підготовку шкіл, дитячих садочків та інших закладів освіти столиці виділено понад 200 мільйонів гривень. Тож навчальні заклади Києва готові прийняти учнів і забезпечити їм належні умови для здобуття якісної освіти та нормальне харчування, як і передбачено соціальними ініціативами Президента України.

Перейти до спискуВерсiя для друку