Головна  →  Новини  →  23 січня 2015

Як допомогти пораненим бійцям та сім'ям загиблих в АТО обговорили на засіданні Міжвідомчої координаційної комісії

 

21 січня 2015 року за участю голови Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації Олександра Цибульщака відбулось засідання Міжвідомчої координаційної комісії по роботі з сім’ями, члени яких є учасниками антитерористичної операції, та  сім’ями, переміщеними з тимчасово окупованої території АР Крим та зони проведення АТО.

Засідання проводив голова Міжвідомчої координаційної комісії Блохов С.В., заступник голови Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації.

Заступник голови комісії, начальник управління праці та соціального захисту населення  Клебанова О.Б. ознайомила зі списком бійців, мешканців Оболонського району, що були поранені в зоні проведення антитерористичної операції, зокрема про 3-х бійців, які нещодавно повернулись додому, та загиблого бійця батальйону «Азов». Дмитрієва О.М., директор Оболонського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, інформувала про опрацювання зазначеного списку осіб та допомогу, яка їм необхідна. Також зазначила, що потребує допомоги ще одна сім’я (дружина та двоє неповнолітніх дітей) бійця, який  знаходиться на даний час в зоні АТО.

Комісією було вирішено створити робочу групу у складі: начальника управління праці та соціального захисту населення  Клебанової О.Б., директора Оболонського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Дмитрієвої О.М., військового комісару Оболонського районного у м. Києві комісаріату Слєпка В.Б., представника благодійного фонду «Ветеран 1» Чорненького В.Д., з метою  визначення розміру матеріальної допомоги пораненим бійцям.

Крім того, начальник  управління  праці та соціального захисту населення  Клебанова О.Б. доповіла присутнім, що станом на 21.01.2015 року в Оболонському районі зареєстровано 6956 осіб переміщених з тимчасово окупованої території АР Крим та зони проведення антитерористичної операції, призначено щомісячну  грошову допомогу на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних  послуг, 4185 сім’ям. Ознайомила членів комісії з листом Міністерства соціальної політики України «Про розподіл грошової допомоги» відповідно до Постанови  Кабінету Міністрів України №535 від 01.10.2014 року.

Комісія розглянула заяви про матеріальну допомогу 13 осіб, переміщених з тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим та зони проведення антитерористичної операції, відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України №535 від 01.10.2014 року. 

Перейти до спискуВерсiя для друку