Головна  →  Новини  →  26 грудня 2014

Процес формування Громадської ради при Оболонській РДА розпочнеться після внесення Кабінетом Міністрів України змін до постанови від 03 листопада 2010 року № 996

Протягом грудня поточного року до Оболонської райдержадміністрації надійшло кілька звернень інститутів громадянського суспільства з проханням включити їх представників до складу ініціативної групи з підготовки установчих зборів по формуванню Громадської ради при Оболонській районній в місті Києві державній адміністрації. 

Зазначені звернення розглядаються відділом з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю для їх подальшого врахування під час формування ініціативної робочої групи з підготовки та проведення установчих зборів, яке орієнтовно відбудеться у лютому 2015 року.

Рішення щодо припинення діяльності Громадської ради при Оболонській районній в місті Києві державній адміністрації було прийнято на засіданні ради 11.12.2014 на підставі постанови Кабінету Міністрів України від 26.11.2014 №688 «Про внесення змін до постанови КМУ від 10.11.2010 №996».

Факт дострокового припинення повноважень Громадської ради при Оболонській районній в місті Києві державній адміністрації закріплено розпорядженням Оболонської районної в місті Києві державній адміністрації від 17.12.2014 №669.

10.12.2014 Міністерством юстиції України ініційовано проведення публічного громадського обговорення проекту постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 5 листопада 2008 р. № 976 і від 3 листопада 2010 р. № 996» для забезпечення вивчення та врахування думки громадськості щодо зазначеного проекту постанови. З текстом змін можна ознайомитися на офіційному веб-порталі Міністерства юстиції України: http://www.minjust.gov.ua/discuss.

Процес створення Громадської ради при Оболонській районній в місті Києві державної адміністрації, в тому числі формування ініціативної робочої групи з підготовки та проведення установчих зборів по обранню Громадської ради при Оболонській районній в місті Києві державної адміністрації, буде розпочато після внесення змін до вказаної постанови Кабінету Міністрів України.

Для отримання додаткової інформації, пов’язаної з процесом формування нового складу Громадської ради при Оболонській районній в місті Києві державній адміністрації, всі зацікавлені представники інститутів громадянського суспільства можуть звертатися до відділу з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю за телефоном 426 49 49. 

Перейти до спискуВерсiя для друку