Головна  →  Новини  →  15 грудня 2014

Розпочалося громадське обговорення плану заходів із впровадження Ініціативи «Партнерство «Відкритий Уряд»

Як повідомлялося раніше столична влада переходить до європейських стандартів партнерства та спільної відповідальності з інститутами громадянського суспільства. Зокрема, на сьогоднішній день Департамент суспільних комунікацій вже підготовив проект плану впровадження Ініціативи «Партнерство «Відкритий Уряд» на 2015 рік. Запропонований План має на меті створити умови для забезпечення максимальної прозорості державного управління, підвищення рівня відкритості влади, реалізації заходів із протидії корупції та впровадження нових інформаційних технологій, тобто всіх тих пріоритетних, першочергових завдань, про які неодноразово наголошував Київський міський голова Віталій Кличко.

Саме тому прямий діалог із мешканцями столиці дозволить визначити пріоритетні питання даної Ініціативи, оскільки думка громадськості міста з цього питання є для київської влади надзвичайно важливою.

Отже просимо громадськість столиці не залишатися осторонь формування та реалізації міської політики та долучитися до громадського обговорення проекту Плану дій із впровадження Ініціативи «Партнерство «Відкритий Уряд» у 2014-2015 роках у місті Києві, який розміщено на офіційному сайті Київської міської державної адміністрації:  http://projects.kievcity.gov.ua/projects/view.php?P=58 

 

kievcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку