Головна  →  Новини  →  8 грудня 2022

Із початку року в заходах, які проходили в міських Vcentri Hub, взяли участь понад 20 тисяч киян (+фото)

Столичні громадські простори Vcentri Hub продовжують працювати в умовах воєнного стану. Із початку року участь у заходах, що проходили на базі хабів, взяли більше 20 тисяч киян. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила заступниця голови КМДА Марина Хонда.

«Через російське вторгнення у цих закладах почали проводити заходи, які диктуються часом та умовами. Зокрема, за підтримки посольства Великої Британії пройшло 205 тренінгів із домедичної допомоги, поведінки в разі ядерної та хімічної атак, основ мінної безпеки. Такі заняття пройшли більше 5000 киян. Коли ми планували створення хабів, то бачили їх майданчиком для діалогу влади та громади. І дуже приємно констатувати, що наші сподівання перевершилися. Зараз це платформа, яка об’єднала всіх перед спільними викликами», – зазначила Марина Хонда.

Вона також додала, що в хабах постійно проводять різноманітні майстер-класи, освітні івенти та заходи для внутрішньо переміщених осіб. Так, громадська організація «Українська жіноча варта» проводить там заняття із тактичної медицини та самооборони для жінок. Ці тренінги відвідали більше 250 киянок.

Охочі взяти участь у заходах можуть слідкувати за анонсами в Telegram-каналі Центру комунікацій. Крім анонсів, канал містить іншу корисну інформацію.

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку