Головна  →  Новини  →  7 грудня 2022

Комунальні служби очищають вулиці, подвір’я, парки від снігу: працює 336 одиниць техніки КК «Київавтодор» та понад 5 тисяч працівників

Триває обробка протиожеледними засобами й очищення міста від снігу. Нині на автошляхах і тротуарах працює близько 336 одиниць основної і додаткової техніки дорожників.

Пішохідні переходи, вузькі тротуари, сходи, зупинки громадського транспорту, острівці безпеки очищають 575 працівників у складі 66 бригад із ручного прибирання КК «Київавтодор». Окрім того, до прибирання снігу в дворах та міжквартальних проїздах задіяні майже 4 тисячі працівників керуючих компаній. У дворах здебільшого здійснюють ручне прибирання та посипання протиожеледними матеріалами. Ще близько півтисячі працівників зеленбудів займаються розчищенням на територіях парків, скверів та інших зелених зон.

За прогнозами синоптиків, снігопад закінчиться в обідній години. Утім знову розпочнеться після 15:00 і триватиме, зокрема, у вечірню годину пік.

Закликаємо водіїв не користуватись власними авто під час снігопадів. Не створюйте затори – у них зупиняється снігоприбиральна техніка і машини екстрених служб.

КМДА

Перейти до спискуВерсiя для друку