Головна  →  Новини  →  16 листопада 2022

Віталій Кличко: Київ отримав престижну нагороду «World Smart City Award Special Recognition» за додаток «Київ Цифровий»

Київ отримав престижну нагороду «World Smart City Award Special Recognition» за міський застосунок «Київ Цифровий». Нагородження відбулося на конгресі Smart City Expo в Барселоні. Про це мер Києва Віталій Кличко повідомив у своєму Telegram-каналі.

«Київ отримав нагороду «World Smart City Award Special Recognition» за міський застосунок «Київ Цифровий». Нагородження відбулося на конгресі Smart City Expo в Барселоні. Це – найбільша щорічна світова подія, де обговорюють досвід і досягнення в створенні «розумних» міст та відзначають найкращі інноваційні міста і прокети», – написав Віталій Кличко.

Цього року столицю України відзначили серед багатьох міст із різних країн світу. Київ отримав визнання за свої здобутки в розвитку системи «розумного» муніципального управління.

«На жаль, я не зміг отримати премію особисто, але незабаром вона вже приїде в Київ. Не зважаючи на всі спроби агресора зламати нас, ми продовжуємо впроваджувати цифрові технології для забезпечення киян онлайн-сервісами, для посилення безпеки, створення системи мобільності в місті. Нові виклики роблять Київ ще більш стійким, технологічним і сильним!» – наголосив Віталій Кличко.

kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку