Головна  →  Новини  →  2 грудня 2014

Історія однієї зустрічі з бійцем АТО

Історія однієї зустрічі з бійцем АТО

У вересні 2014 року учні 2-а класу спеціалізованої школи №194 «Перспектива» долучилися до акції «Напиши листа солдату». Один з учнів класу, Смолінський Віталій, на звороті листа написав номер мобільного телефону своєї мами.

Волонтери благодійного фонду «Віс Пасем» повезли листи у зону бойових дій. І одного жовтневого вечора вдома у Віталія пролунав телефонний дзвінок: - Це боєць збройних сил України... Таким був початок історії.

25 листопада 2014 року боєць 55-ї Окремої Артилерійської бригади Євген Маркевич, отримавши 10 днів відпустки до рідного міста Запоріжжя, спеціально на один день приїхав до Києва. Він завітав до спеціалізованої школи №194 «Перспектива», щоб особисто подякувати дітям 2-а класу за їх яскраві малюнки і добрі слова підтримки йому та його товаришам по зброї. Теплою була зустріч. Багато запитань задавали учні та уважно і емоційно прислухалися до кожного слова відповіді. Учні просили дозволу для поповнення телефонного рахунку бійця, щоб він міг при нагоді телефонувати їм. Також небайдужі діти пропонували Євгену куплений в шкільному буфеті пиріжок, ділилися бутербродами. Зворушливі питання, щирі побажання та вчинки дітей розчулили артилериста, мужнього захисника нашої Вітчизни.

Другокласники дуже сподіваються на продовження цієї історії, на другу зустріч з Євгеном, коли закінчиться війна. А поки учні школи продовжують малювати малюнки і писати листи... І вірять, що над нашою Україною знову буде мирне небо. Повертайтесь живими!

pb110018
pb240027
pb240029
pb270019
pb240033
 
 
Перейти до спискуВерсiя для друку