Головна  →  Новини  →  14 жовтня 2022

В Оболонському районі відбулись урочисті заходи з нагоди Дня захисників та захисниць України

В Оболонському районі відбулись урочисті заходи з нагоди Дня захисників та захисниць України

14 жовтня українці святкують одразу три важливі свята – День захисників та захисниць України, День українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці. Це день пам'яті та пошани тих, хто впродовж століть боровся за свою землю та відстоював суверенітет України після здобуття нею незалежності.

З нагоди свята, в районі привітали усіх причетних. Розпочались урочисті заходи біля пам’ятного знаку Воїнам-патріотам України. Присутні вшанували Героїв сьогодення, помолилися за живих та про тих, хто поклав своє життя в ім’я вільної, суверенної України.

У заході взяли участь голова Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації Кирило Фесик, його заступники, керівник апарату Оболонської РДА, представники Спілки учасників АТО  громадськість району та Оболонського району м. Києва.

Пізніше, в приміщенні Оболонської райдержадміністрації Кирило Фесик вручив нагороди, Подяки та відзнаки співробітникам служб, управлінь та підприємств району. Відзначили також і представників ДФТГ «Легіон Оболонь» та окремих військових бригад.

Всі ці люди, цивільні та військові, в найважчі часи для столиці, та, зокрема Оболонського району, робили все можливе та неможливе, аби захистити район від вторгнення російського агресора, підтримували життєдіяльність та забезпечували обороноздатність Оболоні.

Перейти до спискуВерсiя для друку