Головна  →  Новини  →  18 листопада 2014

Відбувся районний етап XXIII Київського міського фестивалю творчості дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Повіримо у себе»

Відбувся районний етап XXIII Київського міського фестивалю творчості дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Повіримо у себе»

Фестиваль «Повіримо у себе» - щорічний творчий проект, який об’єднує дітей та молодь з функціональними обмеженнями, знайомить з їх талантами, досягненнями та майстерністю. Вже 23 роки поспіль відбувається чудова культурно-мистецька акція, у якій діти та молодь з функціональними обмеженнями мають змогу реалізувати свій творчий потенціал у різноманітніших видах мистецтва та позмагатися за перемогу у 9-ти  номінаціях: вокально-хорова, хореографічна, естрадно-інструментальна, авторська поезія та проза, живопис, декоративно-ужиткове, аудіовізуальне та нерукотворне мистецтво.

         В Оболонському районі програма фестивалю передбачала гала-концерт «Шлях до зірок», що відбувся 14 листопада 2014 року, та виставку творчих робіт учасників. Організаторами фестивалю «Повіримо у себе» в Оболонському районі були Оболонський районний в місті Києві центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та Центр соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональним обмеженнями в Оболонському районі м. Києва. Фотозвіт.

Голова Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації Олександр Леонідович Цибульщак, який прийшов привітати конкурсантів та гостей фестивалю, сказав: «Творчі роботи, які я побачив на виставці, – це справжні шедеври, в які ви вклали частку своєї душі та таланту. Вони вражають і нікого не лишають байдужими. Я впевнений, що для таланту немає ніяких перешкод, які б людина не могла здолати».

Директор Київського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Валерій Танцюра, який завітав до Оболонського району на фестиваль, запросив усіх лауреатів на міський тур фестивалю, що відбудеться 27 листопада 2014 року о 13:00 в Київському міському палаці дітей та юнацтва (вул. І. Мазепи, 13).

Тож до зустрічі на міському фестивалі!

 

Перейти до спискуВерсiя для друку