Головна  →  Новини  →  12 січня 2022

В Оболонській філії Київського міського центру зайнятості відбувся міні-ярмарок вакансій

12 січня 2022 року об 12:00 відбувся міні-ярмарок вакансій за участю Головного управління Пенсійного фонду України у Київській області, організований Оболонською районною філією Київського міського центру зайнятості.

Заступник начальника управління пенсійного забезпечення – начальник відділу методології та організації роботи з застосування пенсійного законодавства Головного управління Пенсійного фонду України у Київській області Арестенко Ірина Іванівна представила актуальні вакансії: спеціаліст у відділ призначення та перерахунків пенсій військовослужбовців та деяких інших категорій громадян та головний спеціаліст у відділ обслуговування громадян. А також, представник роботодавця поінформував всіх учасників онлайн-заходу про умови праці, рівень заробітної плати та соціальні гарантії.

Заступник начальника управління по роботі з персоналом – начальник відділу добору, оцінки та розвитку персоналу Головного управління Пенсійного фонду України у Київській області Євстратова Тетяна Павлівна детально розповіла про умови проведення конкурсу на посади державної служби.

Всі бажаючі мали змогу поставити свої запитання, на які отримали відповідь та вичерпну інформацію.

На заході були присутні безробітні особи, які обслуговуються в Оболонській районній філії Київського міського центру зайнятості.

За інформацією Оболонської  районної філії КМЦЗ

изображение_viber_2022-01-12_12-44-15-004.jpg 

изображение_viber_2022-01-12_12-44-15-505.jpg

Перейти до спискуВерсiя для друку