Головна  →  Новини  →  31 грудня 2021

Привітання голови району Кирила Фесика з Новим роком та Різдвом Христовим!

Привітання голови району Кирила Фесика з Новим роком та Різдвом Христовим!

Шановні оболонці!

Кожен із нас гідно прожив різноманітнрі миті цього року, щодня здобуваючи свої маленькі перемоги: працювали та вчилися, кохали, народжували дітей, самі долали негаразди та допомагали іншим.

Я вдячний усім, хто трудився для розвитку Оболонського району в культурних, освітніх медичних закладах, соціальній та економічній сферах, у комунальному господарстві та бізнесі. Усім, хто допомагав створювати нову історію  нашого прекрасного району, хто не боявся змін і рухався вперед задля кращого сьогодення та майбутнього.

Дорогі оболонці! У новий рік ми входимо із новими сподіваннями – на добрі зміни, на краще життя для себе, для своєї родини та рідної країни. Чи справдяться наші сподівання – залежить, передусім, від кожного з нас.

Хай рік подарує вам і вашим близьким міцне здоров’я. Дуже хочеться, щоб у старому році залишилися всі негаразди, а новий рік прийшов із новими можливостями. 

Залиште всі негаразди позаду і в цю новорічну ніч повірте в диво, загадайте бажання! І нехай вони обов'язково здійсняться!

З прийдешнім Новим роком та Різдвом Христовим!

Голова Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації

Кирило Фесик

Перейти до спискуВерсiя для друку