Головна  →  Новини  →  19 грудня 2021

В Оболонському районі засяяла новорічна ялинка

В Оболонському районі засяяла новорічна ялинка

19 грудня в Україні відзначають особливе і для дітей, і для дорослих свято - День святого Миколая. Саме в цей день розпочинаються зимові святкування запалюють новорічні ялинки, а малеча отримує подарунки.

Радісною подією  для маленьких оболонців і всіх, хто завітав сьогодні до Оболонської райдержадміністрації стало відкриття районної новорічної ялинки, яке вже традиційно відбувається в день Святого Миколая. Адже цей день символізує початок по-особливому колоритних зимових свят. Усіх присутніх, що зібралися на площі, щиро вітав з першим святом новорічно-різдвяного циклу голова Оболонської РДА Кирило Фесик.

Цього вечора звучали новорічні мелодії та пісні про Чудотворця за участю вокальних ансамблів, також гостей свята вражали запальними танцями від хореографічних колективів. А після дружних закликів дітей та дорослих «Раз-два-три – ялиночко, світи!» засяяла яскравими різнобарвними вогниками головна районна окраса Оболоні.

"У День святого Миколая всі ми сподіваємось на якесь маленьке диво, а діти з нетерпінням чекають ранку, щоб зазирнути під подушку та знайти бажаний подарунок. Це свято, коли варто забути про всі невдачі та негаразди та згадати про те, що дива трапляються. Щиро вітаю зі святом та бажаю безмежної радості та добра, щастя та злагоди, благополуччя та здійснення найзаповітніших мрій. Нехай Святий Миколай благословить вас на добрі справи, оберігає від неприємностей та принесе у кожен дім достаток та мир. Будьте завжди здорові та успішні! - звернувся до присутніх Кирило Олександрович.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку