Головна  →  Новини  →  30 листопада 2021

У КП «ШЕУ» та Керуючій компанії Оболонського району техніка у «повній бойовій готовності», - Кирило Фесик

У КП «ШЕУ» та Керуючій компанії Оболонського району техніка у «повній бойовій готовності», - Кирило Фесик
Днями керівництво Оболонського району, на чолі з Кирилом Фесиком перевірили готовність комунальної техніки до боротьби з негодою. "Зима вже близько! А це означає, що ми готуємось до снігопадів", - зазначив голова Оболонської райдержадміністрації Кирило Олександрович.
 
"Як і минулого року, нагадаю про черговість робіт. У випадку сильних снігопадів першочергово техніка направляється на розчищення автомобільних доріг та зупинок громадського транспорту, одночасно розчищаються проїзди у дворах та дороги біля закладів освіти (садочки, школи). Одночасно, наші двірники розчищають доріжки, які ведуть до під’їздів будинків. Традиційно, у випадку сильної негоди запускатимемо онлайн мапу розчищених та нерозчищених доріг району, а параллельно працюватиме інтерактивна мапа на ресурсі «Київ цифровий», де кожен киянин може побачити переміщення кожної одиниці комунальної техніки", - розповів районний очільник.
 
У випадку сильних морозів в Оболонському районі також буде розгорнута мережа пунктів обігріву, - зазначив на своїй сторінці у Facebook голова Оболонської РДА.
 
  
 
 
 
  
 
 
Перейти до спискуВерсiя для друку