Головна  →  Новини  →  10 листопада 2014

У спеціалізованій школі №18 відбулася виставка–ярмарок «Українська паляниця» для допомоги пораненим бійцям АТО

 

Сьогодні десятки тисяч патріотів обороняють від терористів свободу, незалежність та територіальну цілісність України. Наші захисники, як ніколи, потребують уваги і розуміння від своїх співгромадян, у тому числі і від дітей та молоді. Одним із підтверджень небайдужості юного покоління до своєї Батьківщини є участь в акціях і заходах, що проводяться з метою моральної та матеріальної підтримки української армії.

 З метою створення умов для  самореалізації талановитих і обдарованих дітей; розвитку у дітей творчих інтересів до пошукової діяльності; формування  в дітей  шанобливого  ставлення  до  народних традицій; підтримки соціальної активності учнівської молоді - в жовтні 2014 року  в школі № 18  відбулася виставка - ярмарок  « Українська паляниця». Метою ярмарки був збір коштів для допомоги пораненим бійцям АТО, які знаходяться у  Головному військовому клінічному госпіталі міста Києва.

До проведення заходу долучилися всі учні школи, вчителі та батьки.Малеча початкової школи, і майже дорослі випускники підготували до акції цікаві пісні та вірші, а вишиванки, рушники та осінні композиції в національному стилі підкреслювали духовну наповненість урочистостей.  Та найбільше захоплення викликали солодощі, які діти випікали разом зі своїми батьками. Всі смаколики  розкупили надзвичайно швидко батьки і вчителі школи та гості- жителі Водогону, які завітали на свято.

Кошти разом з лідерами учнівського самоврядування, та головою батьківського комітету були передані у госпіталь пораненому солдату Руслану з міста Вінниці( його особисті дані просив не розголошувати.) Руслан знаходився в зоні АТО з травня місяця. На початку жовтня БТР в якому знаходився Руслан підірвався на міні, Руслан отримав тяжкі пораненя правої руки, опіки тіла. Руслан надзвичайно позитивна людина. Він розповів дітям про його армійські будні.Учні отримали справжній урок патріотизму від Героя нашої Батьківщини.

Розпочата робота у закладі піднесла дух Патріотизму, Єдності та Віри у ПЕРЕМОГУ нашого народу.Учні школи закликають усіх не бути байдужими до долі нашої Батьківщини. Підтримаймо один одного у такий нелегкий для всіх українців час! І нехай наш невеликий внесок на допомогу героям буде частиною великого добра, яке стане запорукою щасливого майбутнього нашої України.

Слава Україні! Героям слава!

 

img_9370
img_9407
img_9425
 
img_9436
img_9438
img_9447
img_9457
img_9488
img_9496
img_20141015
img_20141021

 

 

 

 

 
Перейти до спискуВерсiя для друку