Головна  →  Новини  →  19 листопада 2021

Сьогодні в Оболонському районі віддали шану патріотизму та мужності учасників двох революцій: Помаранчевої революції та Революції Гідності

Сьогодні в Оболонському районі віддали шану патріотизму та мужності учасників двох революцій: Помаранчевої революції та Революції Гідності

Сьогодні в Оболонському районі віддали шану патріотизму й мужності громадян, які восени 2004 року та у листопаді 2013 року - лютому 2014 року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору.

З нагоди Дня Гідності та Свободи, що відначається 21 листопада, голова райдержадміністрації Кирило Фесик, його заступники та працівники Оболонської адміністрації вшанували борців за свободу нашої держави поклавши квіти до пам’ятних знаків Героям Небесної Сотні та Героям України, які загинули, захищаючи незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України.

Трагічні події, що сталися в Україні у ті роки, тривожать та не залишають байдужими жодного громадянина країни. Кожному з нас необхідно усвідомити, за що боролися учасники Євромайдану і заради чого пожертвувала своїм життям Небесна Сотня та воїни, які загинули і гинуть у боротьбі за свободу та цілісність держави.

Низький уклін всім захисникам української державності, які назавжди залишаться в пам’яті народу та будуть гідним прикладом для майбутніх поколінь!

 

Перейти до спискуВерсiя для друку