Головна  →  Новини  →  24 вересня 2021

В Київській торгово-промисловій палаті нагородили кращих працівників машинобудівної галузі Оболонського району

Одна з рис технічно розвиненого суспільства, це наявність дієздатної промисловості і галузі машинобудування, здатність виробляти різноманітні машини і прилади, знаряддя виробництва та предмети споживання. 

Враховуючи особливу важливість машинобудівної галузі в розвитку і функціонуванні економіки країни, а також її роль у суспільстві, професійне свято машинобудівників, у новому українському законодавстві «День машинобудівника» був додатково закріплений Указом Президента України від 8 вересня 1993 року № 361/93 і щорічно відзначається в четверту неділю вересня.  Це свято - данина всенародної поваги тим, чий нелегкий труд дає життя нашій промисловості.

За вже сформованою традицією в День машинобудівника в організаціях і на підприємствах проводяться урочисті збори, нагороджуються передовики виробництва та здійснюється вручення заохочувальних премій.

Сьогодні в приміщенні Київської торгово-промислової палати, відбулось урочиста церемонія нагородження працівників машинобудівної галузі Києва, в тому числі і Оболонського району.

Кращі промисловці Оболонського району машинобудівної галузі Т.Кузенна (головний бухгалтер ТОВ «Київське управління комплектації»), А.Шаповалов (різальник дроту Київського дослідно-виробничого підприємства «Контакт» УТОГ), В.Швец (начальник комерційного відділу Київського дослідно-виробничого підприємства «Контакт УТОГ), І.Лавринович (директор з виробництва Товариства з додатковою відповідальністю Київське виробниче об’єднання «Медапаратура»), В.Хруленко (головний енергетик Товариства з додатковою відповідальністю Київське виробниче об’єднання «Медапаратура») були нагородженні Почесними подяками Київського міського голови.

Щиро вітаємо всіх працівників машинобудівної галузі з професійним святом! Бажаємо творчого натхнення, невичерпної життєвої енергії, нових винаходів, здобутків та досягнень! 

Сектор з питань підприємництва

Перейти до спискуВерсiя для друку