Головна  →  Новини  →  24 вересня 2021

У приміщенні Оболонської районної філії Київського міського центру зайнятості проведено міні-ярмарок вакансій

З урахуванням всіх правил з дотримання карантинних норм та заходів,  24 вересня в приміщенні Оболонської районної філії Київського міського центру зайнятості проведено міні-ярмарок вакансій  за участю ТОВ "ХЕППІ ТОТ".

Міні-ярмарок вакансій відвідали безробітні особи, які звернулись до Оболонської районної філії Київського міського центру зайнятості з метою  пошуку роботи.

Захід відбувся в режимі активного спілкування  під час якого  всі учасники отримали  достовірну та вичерпну інформацію щодо ТОВ "ХЕППІ ТОТ".

Довідково:

З 2006 року розпочалась діяльність даного виробничого товариства, яке на сьогоднішній день виготовляє цілий спектр якісного дитячого одягу.

Керівник ТОВ "ХЕППІ ТОТ" Тронь Дмитро Юрійович презентував  учасникам заходу своє виробниче підприємство та ознайомив з актуальними вакансіями: бухгалтер та фахівець з кріплення фурнітури на дитячий одяг. А також, поінформував всіх присутніх про розмір заробітної плати, посадовими обов’язками,  умовами праці, режим роботи та соціальні гарантії для працівників.

Оболонська районна філія Київського міського центру зайнятості 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку