Головна  →  Новини  →  8 вересня 2021

У приміщенні Vcentri HUB в Оболонському районі відбувся благодійний захід "Здай кров- врятуй життя!"

У приміщенні Vcentri HUB в Оболонському районі відбувся благодійний захід "Здай кров- врятуй життя!"

У приміщенні Vcentri HUB в Оболонському районі відбувся благодійний захід із забору крові серед усіх охочих. Організаторами заходу виступили Департамент суспільних комунікацій КМДА, Київський міський центр крові та Оболонська районна організація Товариства Червоного Хреста в Україні.

Цього дня до Vcentri HUB прийшло 25 донорів. До здачі було допущено 20 донорів.

Для участі у благодійному заході допускалися усі охочі. Просто необхідно було мати з собою паспорт, ідентифікаційний код та не мати протипоказань для здачі крові. На місці донорів оглядав лікар-терапевт.

Під час заходу організатори розказали про важливість та користь, яку несе донорство крові. ДО заходу особисто долучився та здав кров директор Департаменту суспільних комунікацій КМДА Роман Лелюк.

Дякуємо ТОВ "Київський БКК" за солодку підтримку заходу.

Довідково:

Донація – це не просто медична процедура, це свого роду акт милосердя, демонстрація своєї причетності до доброї та потрібної справи.

Незважаючи на всі досягнення сучасної медицини досі трапляються ситуації, коли без донорської крові неможливо врятувати життя людини. Багато людей потребують цієї допомоги. Постійно комусь життєво необхідна донорська кров. Інколи багато що залежить від нас, від наших рішень. Здоровій людині нічого не варто віддати чотириста п'ятдесят мілілітрів крові, але для когось ця кров може виявитися безцінною.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку