Головна  →  Новини  →  27 серпня 2013

Керівники дошкільних закладів району взяли участь у конференції

26 серпня 2013 року на території Національного музею-заповіднику «Битва за Київ в 1943 році»  в с. Нові Петрівці Оболонський район брав участь у конференції керівників дошкільних навчальних закладів м. Києва.

Тема конференції: «Стандарт столичної освіти як основа ефективного розвитку дошкільної освіти міста Києва».  З метою посилення ефективності впровадження Державного стандарту початкової та базової середньої освіти в навчально-виховний процес, було розроблено Стандарт столичної освіти. Зміна державних стандартів освіти – необхідна складова модернізації змісту освіти та підвищення її якості. Саме такі завдання щодо розбудови галузі освіти визначені в соціальних ініціативах Президента України.

На конференцію завітали:

–       Добровольська Оксана Миколаївна, директор Департаменту освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу Київради (КМДА),

–       Антонов Василь Іванович, голова Оболонської райдержадміністрації,

–       Челомбітько Вікторія Юріївна, першийзаступникдиректора Департаменту освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради,

–       Пархоменко Ірина Миколаївна, начальник управління дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти Департаменту освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (КМДА),

–       Бондарєв Ігор Анатолійович, в.о. заступника начальника управління освіти Оболонської районної в місті Києві держадміністрації та ін.

Після презентаціїкожного району на плацу, відбулися майстер-класи на територіях таборів районів. Майстер-класи були спрямовані на застосування ігрової діяльності для взаємодії з дітками, та забезпечення Їх розвитку.

На майстер-класи до Оболонського району завітали більш ніж 30 осіб, за них отримали почесну грамоту.

Лише Оболонськийрайон мав особистий музичний фольклорний супровід на конкурсі страв. Традиційно прикрашена «кухня», співи, національні костюми та пиріжки створили неперевершену атмосферу свята, та активно підіймали настрій усім присутнім.

Під час нагородження призерів, керівники дошкільних навчальних закладів Оболонського району отримали призи у кількох номінаціях, зокрема  у номінації «Найкращі побажання» - все за ті ж  пиріжки!

Фірма іграшок «Гулівер» нагородила директорів–дошкульнят м’якими призами ще за кілька номінацій, одна з яких «Оболонське диво», а також Кульчицька Л.М. отримала грамоту у номінації «Володіння конструктивними здібностями».

Завершилася конференція святковим гала-концертом «Дитячі пісні про головне» за участю керівників і педагогів всіх районів міста Києва. Оболонський район весело презентував свій музичній мікс, і в фіналі запустив повітряні кульки у небо, як символ дитинства.

Перейти до спискуВерсiя для друку