Головна  →  Оголошення  →  27 серпня 2021

ТОВ "Компанія " Тепло Світ" повідомляє

ТОВ «КОМПАНІЯ «ТЕПЛО СВІТ»» повідомляє, що тарифи на комунальні послуги з постачання теплової енергії для розрахунків з населенням та іншими споживачами розраховані згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 03.04.2019 № 291 та надані до виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) для встановлення (повний перегляд). Тарифи на ці послуги для ТОВ «КОМПАНІЯ «ТЕПЛО СВІТ»» встановлюються вперше.

Структура розрахованих тарифів на послуги з постачання теплової енергії

ТОВ «КОМПАНІЯ «ТЕПЛО СВІТ»» для здійснення розрахунків з населенням, бюджетними установами, іншими споживачами (зазначити необхідну категорію)(заповнюється окремо для кожної категорії споживачів, окремо по кожному будинку в разі наявності автономних систем опалення  та/або індивідуальних теплових пунктів, окремо з урахуванням/без урахування витрат на утримання та ремонт  центральних теплових пунктів в залежності від порядку формування тарифу на теплову енергію)

  

Найменування

Плановий тариф, грн за 1 Гкал

без ПДВ

з ПДВ

Населення

1 814,42

2 177,31

Інші споживачі

2 803,2

3 363,84

Діючі тарифи відшкодовують 4% собівартості.

Необхідність встановлення тарифів викликана наміром ТОВ «КОМПАНІЯ «ТЕПЛО СВІТ» провадити господарську діяльність з виробництва, транспортування та постачання теплової енергії для надання послуги з постачання теплової енергії споживачам.

Зауваження та пропозиції приймаються протягом 7 календарних днів з дня виходу оголошення за адресою: м.Київ, вул. Рибальська, буд.22, тел./факс _+380672443214_.

ТОВ «КОМПАНІЯ «ТЕПЛО СВІТ»»

Перейти до спискуВерсiя для друку