Головна  →  Новини  →  23 серпня 2021

В Оболонському районі міста Києва відзначають День Державного Прапора України та 30-у річницю Незалежності України

В Оболонському районі міста Києва відзначають День Державного Прапора України та 30-у річницю Незалежності України

Урочисто та патріотично розпочалися сьогодні заходи з нагоди святкування 30-ї річниці Дня Незалежності України та Дня Державного Прапора в Оболонському районі міста Києва. 

Розпочалися вони з мітингу, під час якого було покладено квіти до пам’ятних знаків Героям Небесної Сотні та Героям України, які загинули, захищаючи незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України.

Після чого присутні взяли участь у церемонії підняття Державного Прапора та спільного виконання Державного гімну.

Очільник Оболонської райдержадміністрації Кирило Фесик привітав присутніх зі святом Дня Незалежності України та Дня Державного Прапора та вручив паспорти громадянинам України - юнакам і дівчатам,  які досягли значних успіхів у навчанні, спорті та мистецтві.

День Незалежності України - це свято -пам’ять про цілі покоління наших предків, що творили націю і боролися за її незалежність. Боролися за те, щоб наша держава була вільною, квітучою, могутньою країною, в якій житимуть щасливі і заможні люди. Кращі сини та доньки України за це борються і сьогодні на передовій, відстоюючи державний суверенітет країни, власне право жити на рідній землі.

 

Кожен охочий сьогодні зранку також міг насолодитися чудовою українською музикою та картинами талановитих дітей. Біля Оболонської райдержадміністрації відбувся святковий концерт «Моя Україна – єдина та вільна!», а на зеленій зоні - виставка творчих робіт учнів мистецьких шкіл «Мальовничими просторами України».
Також для любителів солоденького від ТОВ "Київський БКК" відбулися майстер-класи, а потім учасників пригощали кондитерськими виробами. Адже ми всі добре знаємо, що солодощі мають магічні властивості: вони піднімають настрій, дарують відчуття радості і роблять нас щасливішими!
 
Перейти до спискуВерсiя для друку