Головна  →  Новини  →  4 серпня 2021

У Києві рятувальники ліквідували пожежу на території складу в Оболонському районі

Рятувальники ГУ ДСНС в м. Києві та КАРС «Київська служба порятунку» ліквідували пожежу в 1-поверховій недіючій складській будівлі, розміром 45х12 м, що на вул. Куренівській, 21 в Оболонському районі столиці.

За інформацією ГУ ДСНС України у м. Києві, повідомлення про загоряння надійшло о 12:43. Вогнеборці відразу приступили до гасіння пожежі. За лічені хвилини до пожежників приєдналися рятувальники КАРСу. О 14:23 займання на площі 1200 кв. м вдалося локалізувати, а о 15:52 - ліквідувати.

Рятувальники додають, що гасіння пожежі ускладнювалося відсутністю поблизу протипожежного водопостачання. Найближчий пожежний гідрант розташовано на відстані 400 м від місця пожежі, через що витрачався час рятувальників на прокладання магістральних ліній та пошуку альтернативних вододжерел. Крім того, здійснювався постійний підвіз води.

Для гасіння пожежі залучали 16 одиниць пожежно-рятувальної техніки, 85 осіб особового складу підрозділів ГУ ДСНС України у м. Києві та 16 рятувальників «Київської служби порятунку».

 

kyivcity.gov.ua

 
Перейти до спискуВерсiя для друку