Головна  →  Новини  →  30 липня 2021

Місто розробляє алгоритм впровадження електронних перепусток для проїзду в транспорті на випадок запровадження локдауну

Місто розробляє алгоритм впровадження електронних перепусток для проїзду в громадському транспорті на випадок запровадження суворих карантинних обмежень у разі стрімкого поширення захворювання на COVID-19. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

«Врахувавши попередній досвід, ми вирішили, що у разі необхідності запровадження у столиці суворого локдауну, для перевезення громадським транспортом працівників критичної інфраструктури будуть запроваджені електронні перепустки. Наразі підрозділи КМДА розробляють алгоритм запровадження цієї процедури. Як тільки робота над алгоритмом буде завершена, його опублікують на офіційному порталі КМДА. Сьогодні ж те, що можуть зробити керівники таких підприємств, – визначити потребу у перепустках і зорієнтуватися, для кого вони будуть справді необхідними», – пояснив Микола Поворозник.

Він підкреслив, наразі ніяких списків до КМДА направляти не потрібно. Усі необхідні інструкції та роз’яснення щодо оформлення електронних перепусток будуть оприлюднені на Офіційному порталі Києва. Також оперативну інформацію про карантинні обмеження, якщо їх вирішать запроваджувати, можна отримати з Телеграм-каналу КМДА та з інших соціальних мереж міської адміністрації.

kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку