Головна  →  Новини  →  15 червня 2021

Віталій Кличко відкрив новий громадський простір – VCENTRI HUB в Оболонському районі (+фото)

Віталій Кличко відкрив новий громадський простір – VCENTRI HUB в Оболонському районі (+фото)

Мер Києва Віталій Кличко відкрив новий громадський простір – VCENTRI HUB в Оболонському районі столиці.

«Приємно, що в нашому місті з’являються такі громадські простори. Це місце – ще один майданчик для ефективної взаємодії влади, громади, представників освітнього середовища, соціально відповідального бізнесу та міжнародних партнерів. Створення подібних безоплатних офісів у форматі openspace є важливим спільним проектом міської влади, об’єднань громадян та жителів столиці», – наголосив Віталій Кличко.

У приміщенні VCENTRI HUB можна проводити різного роду заходи, круглі столи, громадські обговорення. Обмінюватися думками і ділитися досвідом.

Організовуватимуть у VCENTRI HUB і семінари для тих мешканців району, які хочуть створити ОСББ, зареєструвати громадську організацію чи благодійний фонд. Також тут можна буде отримати юридичні та фінансові консультації.

Мер столиці нагадав, що в березні минулого року в столиці відкрили перший муніципальний громадський простір VCENTRI HUB – на вулиці Володимирській, 51‑Б. І саме великий запит від громадськості спонукав до розповсюдження такої практики на інші райони міста.

«Сьогодні ми відкриваємо VCENTRI HUB в Оболонському районі не випадково. Місцеві жителі активні у розвитку свого району та спільно вирішують локальні проблеми разом з владою. Гарним прикладом є парк «Наталка», створення якого стало результатом активності місцевої громади», – зазначив Віталій Кличко.

Новий відкритий простір загальною площею близько 200 квадратних метрів є повністю інклюзивним. Приміщення умовно розділене на декілька зон: є окрема дитяча кімната, коворкінг-зона, meeting room, кімната для роботи Громадської ради району. Хаб оснащений усім обладнанням, необхідним для проведення різного роду заходів: проєктор та екрани, мережа Wi-Fi, сучасна система клімат-контролю.

«Сподіваюся, що цей хаб стане місцем, де влада та громада району спільно будуть знаходити нові цікаві ідеї та рішення для розвитку Оболоні, для розвитку нашого міста», – підкреслив Віталій Кличко.

kyivcity.gov.ua

 

IMG_2656.JPG

IMG_2551.JPG

IMG_2549.JPG

IMG_2612.JPG

IMG_2690.JPG

IMG_2732.JPG

IMG_2554.JPG

IMG_2660.JPG

IMG_2584.JPG

IMG_2670.JPG

IMG_2605.JPG

IMG_2592.JPG

IMG_2550.JPG

IMG_2714.JPG

IMG_2562.JPG

IMG_2545.JPG

IMG_2637.JPG

IMG_2638.JPG

IMG_2616.JPG

IMG_2572.JPG

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку