Головна  →  Оголошення  →  12 травня 2021

Всеукраїнський конкурс есе «Молодь про Конституцію України» з нагоди відзначення 25 річниці Конституції України

Інститут політико-правових та релігійних досліджень спільно з Радою молодих юристів України проводять Всеукраїнський конкурс есе «Молодь про Конституцію України» з нагоди відзначення 25 річниці Конституції України

Всеукраїнський конкурс проводиться за підтримки професійних та громадських об’єднань правників, адвокатських об’єднань, адвокатів, державних органів тощо. 

Теми для студентів та аспірантів закладів вищої освіти:

- Судова реформа;

 
- Децентрація;
 
- Конституційне судочинство.
 
Теми для учні 5-11 класів закладів загальної середньої освіти:
 
- Протидія булінгу;
 
- Права молоді;

- Захист прав людей з інвалідністю.
 
Вимоги до есе:

Обсяг есе до 2х сторінок. Поля: верхнє, нижнє, праве –15мм, ліве – 20мм; шрифт – Times New Roman, кегль – 14, інтервал між рядками – 1,5, відступ – 1,25. Есе має містити особисту думку автора, не повинно містити плагіату, а у випадку цитування обов’язково має бути оформлена згадка про джерело.
 
Якщо джерело не доступне у мережі Інтернет, то до есе має бути додана фотокопія/скан-копія відповідної сторінки джерела. Фотокопія/скан-копія оформлюється як додаток до есе у тому ж самому файлі. Мова: українська.До участі у Конкурсі запрошуються учні та студенти закладів вищої освіти, аспіранти закладів вищої освіти.Конкурс проходить з 01.05.2021 по 28.06.2021.
 
Прийом конкурсних робіт з 01.05.2021 по 25.06.2021.Конкурсні роботи разом з заявкою направляються на е-адресу [email protected], вказавши у темі повідомлення «На Конкурс».
 
Додаткова інформація
 
 
 
Керівництво Оргкомітету:

Герасименко Олександр Олександрович, [email protected] 

Которобай Євген Станіславович, е-mail: [email protected]
 
Інститут політико-правових та релігійних досліджень
Перейти до спискуВерсiя для друку