Головна  →  Оголошення  →  5 травня 2021

До уваги представників інститутів громадянського суспільства, які здійснюють свою діяльність на території Оболонського району м. Києва

Оболонська районна в місті Києві державна адміністрація, з урахуванням пропозицій інститутів громадянського суспільства та діючої Громадської ради при Оболонській районній в місті Києві державній адміністрації, розпочинає процедуру створення ініціативної групиз підготовки установчих зборів по формуванню нового складу Громадської ради при Оболонській районній в місті Києві державній адміністрації на 2021-2023 роки відповідно до порядку, передбаченого чинною редакцією постанови Кабінету Міністрів України від 03.11.2010 № 996 (зі змінами затвердженими постановою Кабінету Міністрів України від 24.04.2019 № 353).

З 05 по 11 травня 2021 року (крім вихідних днів) з 10:00 до 12:00 та з 14:30 до 16:30 за адресою: вул. М. Тимошенка, 16, 3 поверх, каб. 314 працівниками відділу з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю (тел. 426-49-49) проводитиметься прийом документів від представників інститутів громадянського суспільства для участі в ініціативній групі з підготовки установчих зборів по формуванню нового складу громадської ради при Оболонській районній в місті Києві державній адміністрації на 2021-2023 роки.

З урахуванням карантинних обмежень можливо надіслати відскановані електронні копії документів на електронну адресу [email protected], а оригінали документів надіслати поштою на адресу: Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації, вул. М. Тимошенка, 16, м. Київ, 04205.

Зокрема, необхідно подати такі документи:

1) заява у довільній формі, підписана уповноваженою особою керівного органу інституту громадянського суспільства, про делегування представника для участі в ініціативній групі на ім’я голови Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації;

2) згода делегованого представника на обробку його персональних даних.

У зв’язку з тим, що кількісний склад ініціативної групи не може становити більше ніж вісім осіб і формується на паритетних засадах з представників органу виконавчої влади та представників інститутів громадянського суспільства, то пріоритет буде надано тим заявам, які надійдуть раніше.

Інформація про всі подальші етапи формування Громадської ради при Оболонській районній в місті Києві державній адміністрації буде своєчасно висвітлена у відповідній рубриці на на субвебсторінці Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації на єдиному вебпорталі територіальної громади міста Києва (obolon.kyivcity.gov.ua).

Запрошуємо дієві інститути громадянського суспільства взяти участь у формуванні нового складу Громадської ради при Оболонській районній в місті Києві державній адміністрації.

Для отримання додаткової інформації, пов’язаної з процесом формування нового складу Громадської ради при Оболонській районній в місті Києві державній адміністрації звертайтеся до відділу з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю за телефоном 426-49-49.

Перейти до спискуВерсiя для друку