Головна  →  Новини  →  16 квітня 2021

Декларування 2021. Як отримати Довідку про подану декларацію про майновий стан і доходи?

Головне управління ДПС у м. Києві повідомляє, що за зверненням платника податку контролюючий орган, до якого було подано декларацію про майновий стан і доходи (далі – Декларація), видає Довідку про подану декларацію про майновий стан і доходи (далі – Довідка) за формою, затвердженою наказом Міністерства фінансів України від 13 червня 2017 року № 568 (далі – Порядок № 568).

Довідка видається контролюючим органом на підставі заяви платника податків про видачу Довідки та поданої Декларації безоплатно протягом 10 календарних днів з дати отримання заяви.

Заяву про видачу Довідки за формою, наведеною у додатку до Порядку № 568, за вибором платника податку може бути подано засобами електронного зв’язку в електронній формі з дотриманням вимог законів України від 22 травня 2003 року № 851-VІ «Про електронні документи та електронний документообіг» із змінами та доповненнями та від 05 жовтня 2017 року № 2155-VІІ «Про електронні довірчі послуги» (далі – Закон № 2155).

Довідка видається у паперовій та/або електронній формах. Довідку у паперовій формі отримує безпосередньо платник податків (уповноважений представник) за місцем податкового обліку.

Бланк та зразок заяви, що подається для отримання Довідки, розміщено у підрозділі «Адміністративні послуги» розділу «Діяльність» субсайту Головного управління ДПС у м. Києві офіційного вебпорталу ДПС за посиланням:

https://kyiv.tax.gov.ua/diialnist/mistsya-nadannya-administrativnih-poslu/administrativni-poslugi-golov-upr-dfs/   (адміністративна послуга 7).

За інформацією Головного управління ДПС у м. Києві 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку