Головна  →  Новини  →  16 квітня 2021

Віталій Кличко: 25 квітня завершується подача заявок на участь проектів у Громадському бюджеті-2022

25 квітня завершується подача заявок на участь проектів у Громадському бюджеті-2022. Про це мер Києва Віталій Кличко повідомив під час онлайн-брифінгу.

«25 квітня завершується подача заявок на участь проектів у Громадському бюджеті на 2022 рік. Навіть в умовах економічної кризи, що спричинила пандемія, ми продовжуємо виділяти кошти на проекти, які пропонують кияни. На сьогодні вже подали 409 проектів – на суму понад 214 мільйонів гривень. Серед них 71 великий проект і 338 – малих», – зазначив Віталій Кличко.

За його словами, майже половина проектів стосуються сфери освіти. Далі йдуть сфера ЖКГ, культура та туризм, дороги і транспорт, молодь, спорт та екологія.

Мер столиці зауважив, що жінки більш активно беруть участь в ініціативах та реалізації проектів Громадському бюджету.

«Хочу зазначити, що з моменту запровадження – з 2016 року – Громадський бюджет став ефективним інструментом, що дозволяє людям втілити свої ідеї в своєму місті. Загалом, за п’ять років у столиці вже реалізували понад 1000 проектів киян. На реалізацію проектів у 2022 місто планує виділити з бюджету 200 мільйонів гривень», – наголосив Віталій Кличко.

kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку