Головна  →  Новини  →  8 квітня 2021

10 квітня в Пуща-Водиці висадять мільйонне дерево у рамках світового проєкту «Озеленення планети»

Генеральний директор КО «Київзеленбуд» Олексій Король та начальник Управління екології та природних ресурсів КМДА Олександр Возний підписали Меморандум про співпрацю з ініціаторкою глобальної екоініціативи «Озеленення планети» Ганною Крисюк.

«Озеленення планети» – це глобальний екологічний проєкт, який має на меті об’єднати людей навколо питань відновлення екології. У рамках проєкту 10 квітня відбудеться акція з висадження мільйона дерев за 1 день у 100 країнах світу, у тому числі, й у кожній області Україні. Зокрема, цього дня «Київзеленбуд» висадить у столиці 260 дерев. Мільйонне дерево буде висаджено у столичній зоні відпочинку «Лісова казка», що знаходиться в мальовничій Пущі-Водиці. Захід відбуватиметься із дотриманням карантинних норм та в індивідуальному порядку висадження дерев.

Офіційний сайт проекту: greeningplanet.org.

Довідково.

Ініціатори проєкту «Озеленення планети» – засновник CEO Club Ukraine Сергій Гайдайчук та президент Business Woman Club Ганна Крисюк. Проєкт підтримали Міністерство закордонних справ України, Міністерство захисту довкілля та природних ресурсів України, Державне агентство лісових ресурсів України.

Місія: висадити 100 млн дерев на всій планеті протягом 3-х років. Відновити екосистему Землі. Об’єднати людей планети. Змінити екосвідомість людей у всьому світі до шанобливого ставлення до природи.

Мета проєкту: привернути увагу до проблем глобального потепління та відновлення екосистеми планети. Сформувати позитивний імідж України у світі через колективну історію успіху та об’єднання людей по всій планеті.

Завдання проекту:

  • висадити 1 млн дерев за 1 день у 100 країнах світу. Провести загальнодержавну та міжнародну інформаційну кампанію з висадження дерев та популяризувати тему озеленення планети.
  • сприяти протягом року у висадженні парків та алей. Консолідувати екосвідоме суспільство, об’єднавши бізнес, владу, громадськість і ЗМІ довкола природоохоронної, екологічної тематики та сформувати колективну історію об’єднання людей у всьому світі, щоб врятувати планету від глобального потепління.

kyivcity.gov.ua

undefined

 

undefined

 

Перейти до спискуВерсiя для друку