Головна  →  Новини  →  3 березня 2021

У рамках візиту Президента Європейської Ради у Києві вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні

У рамках візиту Президента Європейської Ради Шарля Мішеля у Києві вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні. У заході біля Хреста пам’яті, місця загибелі Героїв, взяв участь заступник голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень Олександр Харченко.

Під час заходу Президенту Європейської Ради розповіли про історію подій Революції Гідності, що стала наймасштабнішою подією новітньої історії України.

«Пройшло сім років з моменту трагічних подій, що відбулися під час Революції Гідності. Ми пам’ятаємо та шануємо подвиг Героїв Небесної Сотні, їх героїзм та сміливість. Вони віддали найцінніше – власне життя за майбутнє України. Сьогодні одним з важливим завдань для нас є розповідати про цей подвиг та шанувати пам’ять героїв щодня. Говорити про події, що стали переломними для суспільства і загалом історії України», – зазначив Олександр Харченко.

Нагадаємо, що напередодні у Києві вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні та вручили нагороди учасникам Революції Гідності.

Місто постійно підтримує родини киян-Героїв Небесної Сотні та учасників Революції Гідності. Зокрема забезпечує матеріальну допомогу родинам Героїв Небесної Сотні, допомогу малолітнім та неповнолітнім дітям Героїв.

kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку