Головна  →  Оголошення  →  15 лютого 2021

Оголошено конкурс на кращі інклюзивні практики 2021 року

Другий рік поспіль громадська організація «Херсонська обласна організація підтримки дітей з синдромом Дауна та їх сімей «Сонячні діти Херсонщини» оголошує конкурс «Кращі інклюзивні практики України – 2021».

Для участі у конкурсі запрошуються заклади освіти, громадські організації, батьківські спільноти, творчі та спортивні колективи, і просто небайдужі люди, які проводять інклюзивні заходи, створюють інклюзивні команди та реалізують інклюзивні проєкти.

Мета конкурсу - популяризувати досягнення у сфері соціальної інклюзії, досвіду подолання соціального відчуження, а також ініціювати соціальні майданчики для обміну досвідом, можливостей для просування нових ідей, сучасних тенденцій в області розвитку інклюзивних практик України.

Учасникам потрібно ознайомитися з Положенням конкурсу та заповнити заявку за посиланням http://bit.ly/2ZaP2wR та надіслати до 28 березня 2021 року на електронну адресу: [email protected].

Результати конкурсу будуть оголошені під час фестивалю кращих інклюзивних практик «Україна без кордонів», який відбудеться в травні поточного року у м.Скадовську Херсонської області. На фестиваль будуть запрошені переможці та найяскравіші учасники конкурсу для презентації своїх практик і вручення нагород.

Додаткова інформація про конкурс на сторінці у Фейсбук https://www.facebook.com/Ukraine.bez.kordoniv

Проєкт реалізується в рамках програми "Активні громадяни" за підтримки Британської Ради в Україні.

 

За інформацією громадської організації

Перейти до спискуВерсiя для друку