Головна  →  Новини  →  27 січня 2021

Віталій Кличко: Всі школи і садочки столиці працюють. На карантин не зачинений жоден із закладів

Усі школи і дитячі садки столиці працюють. На карантин не зачинений жоден із закладів. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн-брифінгу.

«На сьогодні в місті працюють всі школи. Жодна з них не зачинена на карантин. На дистанційному навчанні перебуває один клас у одній із шкіл. Усього хворих на коронавірус школярів у Києві – 108. Також хворіють 89 педагогів», – повідомив Віталій Кличко.

Він нагадав, що з понеділка всі комунальні школи міста відновили навчання у звичайному режимі. Та зазначив, що всі заклади мають чіткий алгоритм дій у випадку виявлення хворих у них. А ухвалювати рішення про закриття школи або садочка на карантин може керівництво закладу за рекомендації санітарних лікарів.

«У дитячих садочках – через виявлені випадки вірусу – тимчасово закриті 38 груп у 34 садках. Жоден садочок не перебуває на карантині. Наповненість дітей у дитсадках – понад 60 відсотків. Звертаюся до батьків: постійно нагадуйте дітям про правила, яких потрібно дотримуватися. Також при ознаках захворювання у дітей – не відправляйте їх до школи, не ведіть у садок. Одразу звертайтеся до лікаря!» – наголосив Віталій Кличко.

kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку