Головна  →  Новини  →  14 січня 2021

Проведено фінал XXIX Київського міського фестивалю «Повіримо в себе»

Ось і добіг до фіналу марафон XXIX Київського міського фестивалю «Повіримо в себе», який тривав протягом вересня-грудня. У цей раз він пройшов у незвичному для всіх форматі Онлайн.

Організатори надали право кожному учаснику обирати: чи особисто брати участь у конкурсах чи надіслати відео. Також були організовані трансляції в номінаціях: «Сценічні жанри», «Літературна творчість», перегляд фоторобіт учасників та відео репортаж творчих робіт з Муніципальної галереї Деснянського району.

Дякуючи організаторам, всі бажаючі мали змогу долучитись до переглядів.

Дуже вдало продемонстрували свою творчість діти та молодь Оболонського району – перемогли в 17 номінаціях. З них 13 кубків отримали представники Центру соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями, 3 - громадської організації Творче об’єднання «ДІМФО» та один представники школи-інтернату № 4.

Враховуючи ситуацію в столиці церемонія нагородження теж була проведена Онлайн. Напередодні Нового року в Центрі розпочалось особисте нагородження переможців XXIX Київського міського фестивалю і завершилося на Різдво Христове. Для кожного учасника прозвучали теплі слова підтримки, радості та надії, що 30 фестиваль пройде у звичному для всіх форматі.

Дякуємо організаторам фестивалю і говоримо до зустрічі.

 

За інформацією ЦСПРДМФО

Перейти до спискуВерсiя для друку