Головна  →  Оголошення  →  5 січня 2021

Департамент молоді та спорту розпочинає прийом документів претендентів на присудження премії Київського міського голови за особливі досягнення молоді у розбудові столиці України – міста-героя Києва у 2021 році

Департамент молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), з метою розгляду клопотань про присудження премії Київського міського голови за особливі досягнення молоді у розбудові столиці України – міста-героя Києва у 2021 році (далі – Премія), розпочинає прийом документів претендентів на присудження Премії.

Пропозиції щодо претендентів на присудження Премії подавати відповідно до Положення про премію Київського міського голови за особливі досягнення молоді у розбудові столиці України – міста-героя Києва (далі – Положення) зі змінами затвердженими розпорядженням Київського міського голови від 17 січня 2020 року №13, ознайомитись з яким можна за посиланням: https://kyivcity.gov.ua/npa/pro_vnesennya_zmin_do_rozporyadzhennya_kivskogo_miskogo_golovi_vid_14_sichnya_2016_roku__18_pro_premiyu_kivskogo_miskogo_golovi_za_osoblivi_dosyagnennya_molodi_u_rozbudovi_stolitsi_ukrani__-_mista-geroya_kiyeva/ .

Прийом документів здійснюється з 25 січня 2021 року по  01 березня 2021 року, щоденно з 09.00 до 16.00 (крім обідньої перерви з 12.00 до 12.45, вихідних та святкових днів) за адресою: м. Київ, бульв. Тараса Шевченка, 3 (вхід через арку).

Перелік документів подавати обов’язково у форматі WORD, на електронну адресу [email protected] надсилати відомості про досягнення претендента на Премію а також, в паперовому вигляді, відповідно до п.6 Положення про Премію*.

Додатково інформуємо про те, що документи оформлені не належним чином прийматись до розгляду не будуть.

Контактна особа – головна спеціалістка відділу молодіжної політики Департаменту молоді та спорту Коломійченко Анастасія Андріївна, тел. 044-279-07-57.

Перейти до спискуВерсiя для друку