Головна  →  Новини  →  29 вересня 2014

Привітання голови району Олександра Цибульщака з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек

Привітання голови району Олександра Цибульщака з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек

Шановні працівники бібліотек!

 

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек, який символічно збігається із всенародним святом – Віри, Надії, Любові та їх матері Софії!

Справжнім помічником та порадником на шляху до вершин знань і мудрості народу є бібліотекарі – вірні збирачі духовних скарбів, провідники у світ нового та непізнаного.

Робота бібліотечного працівника сьогодні є надзвичайно важливою та потрібною у нелегкий для України час, коли усім нам необхідна значна духовна підтримка та творча наснага.

Сучасні бібліотеки є унікальними культурними закладами, у яких визрівають плоди патріотичної думки та споконвічної духовності. Вони є місцем, де кожен громадянин може отримати найвичерпнішу інформацію з будь-якого питання, поринути у численні культурні події та творчі акції, взяти участь у  дискусіях з цікавими людьми: письменниками, поетами, митцями, політиками, діячами науки, культури, спорту, громадськими правозахисниками та героями України.

Бажаю Вам, шановні працівники бібліотек, доброго здоров’я, достатку, невичерпної енергії та творчої наснаги, віри, надії, любові та мудрості у виконанні благородної місії на благо Української держави.  

 

 

З повагою

Голова Оболонської районної

в місті Києві державної адміністрації                                         Олександр Цибульщак

Перейти до спискуВерсiя для друку