Головна  →  Новини  →  24 листопада 2020

В Оболонському районі відбувся фестиваль творчості дітей та молоді «Ми таланти твої, Оболонь»

В Оболонському районі відбувся фестиваль творчості дітей та молоді «Ми таланти твої, Оболонь»

Ось і пройшов фестиваль творчості дітей та молоді «Ми таланти твої, Оболонь». Цього року він був у незвичному для учасників форматі – онлайн.

Діти та молодь дуже хвилювались чи відбудеться цей щорічний захід – свята талантів? Організатори знайшли вихід. Донесли інформацію до бажаючих взяти участь у фестивалі. Всі роботи конкурсанти надсилали організаторам в електронному форматі. До фінальної частини було відібрано 150 робіт представників з Центру соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями, громадської організації Творче об'єднання «ДІМФО», відділення надання соціальних та реабілітаційних послуг для дітей з інвалідністю Територіального центру соціального обслуговування  (надання соціальних послуг), спеціальних шкіл-інтернатів №4,№21 та №25; загальноосвітньої школи №168 та Центру комплексної реабілітації «Трамплін».

До складу журі було запрошено компетентних спеціалістів Калініченко Оксану Миколаївну та Кагаловську Музу Станіславівну - представниць школи мистецтв №5. Два дні на базі Центру комісія з 5 чоловік уважно передивлялась всі творчі роботи. Дуже вдало продемонстрували свою майстерність вихованці закладу, отримавши перемогу в 19 номінаціях. У кожній з представлених організацій є свої переможці.

На жаль, в період карантину Гала–концерту не буде, а кубки та подарунки будуть вручені кожному індивідуально.

ВІТАЄМО НАШИХ ПЕРЕМОЖЦІВ!!!

За інформацією Центру СПРДМФО

 

Перейти до спискуВерсiя для друку