Головна  →  Новини  →  18 жовтня 2013

Антонов Висиль Іванович привітав працівників харчової індустрії

Відповідно до Указу Президента України від 08.08.1995 № 714/95 в Україні щорічно у третю неділю жовтня відзначається День працівників харчової промисловості.

У цьому році професійне свято працівників харчової промисловості припадає на 20 жовтня.

З нагоди свята харчовиків району привітав голова Оболонської районної в місті Києві державної адміністраціїта та районної організації Партії регіонів Антонов Василь Іванович.

Вітальні листи від голови та подяки з цінними подарунками були вручені працівникам ДП ПАТ «Київхліб» «Хлібокомбінат № 10» та ПАТ «Макаронна фабрика». Очолюють підприємства - заслужені та досвідчені керівники Дученко Юрій Миколайович та Швець Ніна Наумівна. «Впевнений, що завдяки творчому пошуку, освоєнню нових технологій, передових методів господарювання, а передусім - невтомній праці багатотисячного загону харчовиків, позитивні тенденції у виробництві продовольчих товарів будуть розвиватися і сприятимуть забезпеченню мешканців якісними і доступними продуктами», - зазначив Василь Іванович.

За багаторічну плідну працю, вагомий особистий внесок у розвиток харчової промисловості та високий професіоналізм отримали нагороди 9 працівників харчової індустрії Оболоні.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку