Головна  →  Новини  →  1 вересня 2013

Привітання голови Оболонської райдержадміністрації з Днем знань

Дорогі діти!

              Шановні батьки та вчителі!

          Щиро вітаю Вас із Святом першого дзвоника, Днем знань! Сьогодні ми не просто розпочинаємо новий навчальний рік, а й висловлюємо щиру вдячність педагогам за їхню непросту, самовіддану працю. Поза сумнівом, вчитель є справжнім провідником до світу знань, тож бажаємо Вам творчого натхнення у роботі, професійних успіхів та досягнення всіх поставлених цілей.

Дорогі першокласники та їхні батьки! Для Вас настає новий життєвий етап, сповнений відкриттів, нових вражень, важливих досягнень та перемог. Скажу відверто, на цьому етапі будуть не тільки успіхи і перемоги, але й труднощі, і перешкоди. Однак впевнений, за наявності бажання, старання та за допомогою вчителів всі труднощі буде успішно подолано.

Сподіваюсь, що роки шкільного життя будуть щасливими, подарують світло знань, навчать доброті й справедливості.

Дорогі учні! За минуле літо Ви подорослішали, відпочили і очевидно скучили за вчителями та своїми шкільними друзями. Тому зичу Вам всім щирої дружби,  успіхів у навчанні, а після його успішного завершення зробити правильний вибір на своєму життєвого шляху.

Потрібно відзначити, сучасний світ – це світ інформації, і досягнути успіху у сучасному суспільстві, інформаційному суспільстві, можливо лише маючи міцні знання з самих різних галузей. Опанувати ці знання допомагає освіта, тож у сучасних умовах вона є основою успіху та добробуту. Важливо це розуміти і пам’ятати.

Пригадуючи слова письменника Костянтина Симонова «Освічена людина відрізняється від неосвіченої тим, що ніколи не вважає свою освіту закінченою» маю відзначити - вчитись новому потрібно всім і завжди.

Тому бажаю - нехай втіляться плани і здійсняться мрії. Вірте в себе, старанно працюйте над поставленими завданнями, не сумуйте, стикаючись з труднощами - і все у вас вийде!

З повагою

голова Оболонської державної в м.Києві державної адміністрації                                                   В.Антонов

Перейти до спискуВерсiя для друку