Головна  →  Новини  →  23 вересня 2020

Оксана Малихіна: до 1 жовтня необхідно сплатити податок на доходи фізичних осіб та військовий збір за результатами річного декларування

За словами заступника начальника Головного управління ДПС у м. Києві Оксани Малихіної, за результатами  цьогорічної кампанії декларування доходів громадян, протягом січня-червня 2020 року, кияни подали 18682 декларації про майновий стан і доходи. Загальна сума задекларованого доходу склала понад 45,1 млрд гривень. За поданими деклараціями узгоджено до сплати в бюджет понад 1,34 млрд грн податку на доходи фізичних осіб та більш ніж 180,7 млн грн військового збору.

Оксана Михайлівна нагадала, що у зв’язку з карантинними обмеженнями, термін сплати за результатами річного декларування було продовжено до 1 жовтня. Тож, свої задекларовані зобов’язання з податку на доходи фізичних осіб та військового збору громадяни мають сплатити не пізніше 30 вересня поточного року.

Заступник начальника ГУ ДПС у м. Києві підкреслила, що платники мають можливість сплатити свої податкові зобов’язання скориставшись сервісом Електронний кабінет.

Як сплатити податки просто - перегляньте у відео: https://kyiv.tax.gov.ua/media-ark/news-ark/434222.html

Головного управління ДПС у м. Києві

Перейти до спискуВерсiя для друку