Головна  →  Новини  →  14 вересня 2020

Відбулась робоча зустріч з керівництвом ТОВ «Завод «Мікрони»

Серед підприємств, які, попри всі складнощі «карантинного періоду», стабільно працюють, долаючи безліч проблем, є одне з невеличких, проте дуже збалансованих та ефективних підприємств Оболонського району ˗ ТОВ «Завод «Мікрони». Підприємство докладає усіх зусиль, аби зберегти робочі місця, сплачувати у звичному режимі заробітну плату, вчасно розраховуватися з бюджетом.

З метою ознайомлення з виробництвом та обговорення актуальних питань функціонування ТОВ «Завод «Мікрони» та галузі оброблення металів в цілому, 14 вересня 2020 року підприємство відвідав перший заступник голови Оболонської районної в місті Києві держадміністрації Олександр Цибульщак. Під час зустрічі були обговорені питання щодо виробничих планів підприємства, особливостей роботи в умовах карантину та з експортерами.

Крім того, Олександр Цибульщак подякував директорці підприємства Інні Марчевській за активну участь у громадському житті району, зокрема у виготовленні пам’ятної таблички щодо закладення капсули до спорудження пам’ятника Героям Небесної Сотні в Оболонському районі.  

Довідково: 

ТОВ "Завод "Мікрони" – одне з перших недержавних підприємств з випуску технологічної оснастки в Україні. Завод створено у 1988 році в місті Києві. Напрямки діяльності: виготовлення ливарних форм, складнопрофільних матриць; виготовлення нестандартної технологічної оснастки і унікальних деталей. Серед наших Замовників відомі українські та закордонні компанії. Оснастку виробництва ТОВ «Мікрони» успішно експлуатується відомими підприємствами Франції, Італії, Угорщини, Мексики, Китаю та України. Прогресивні технології і кваліфікація персоналу гарантують високу якість виробів, що визнана в Україні та за її межами.

Виробничі площі підприємства займають 3 000 кв.м. Площа адміністративно-інженерного корпусу складає 900 кв.м.

На підприємстві накопичений великий досвід роботи з випуску технологічного оснащення, ливарних та пресових форм.Технологічні можливості підприємства дозволяють якісно виконувати замовлення будь-якого ступеня складності.На підприємстві працює система менеджменту якості, побудована відповідно до вимог стандарту ІSO 9001:2015.Більш ніж 80% продукції виробляється за замовленням великих закордонних підприємств. Серед постійних замовників – компанії світового рівня.

 

За інформацією сектору економіки
з використанням матеріалів сайту ТОВ «Завод «Мікрони»
 

Перейти до спискуВерсiя для друку