Головна  →  Новини  →  28 серпня 2020

Мешканцям Оболоні зроблять надійне електропостачання

Фахівці ДТЕК Київські Електромережі до кінця року реконструюють кабельну електричну лінію, що живить столичний масив Оболонь. Загальна протяжність лінії складає майже 6 кілометрів.

На своєму маршруті вона проходить вулицями Корабельна, Богатирська, Добринінська, Маршала Малиновського, проспектами Оболонський та Героїв Сталінграда. Крім того, оновлена лінія матиме більшу пропускну здатність, а отже на роки забезпечить зростаючу потребу мешканців району у струмі.

Замість старого кабелю, буде прокладений новий з ізоляцією зі зшитого поліетилену, мінімальний строк служби якого становить 30 років.

- В реконструкцію кабельної лінії наша компанія інвестує майже 16 мільйонів гривень. Проведені роботи дозволять  уникнути перевантаження енергетичного обладнання та підвищити надійність електропостачання для клієнтів на Оболоні, - зазначив виконуючий обов’язки генерального директора ДТЕК Київські Електромережі Денис Бондар.

Як повідомлялося,  ДТЕК Київські Електромережі до кінця року реконструює обладнання що живить будинки мешканців Воскресенки та Райдужного масиву.

vechirniy.kyiv.ua

Мешканцям Оболоні зроблять надійне електропостачання

Перейти до спискуВерсiя для друку