Головна  →  Новини  →  14 серпня 2020

Для підлітків та молоді з функціональними обмеженнями провели пізнавальну екскурсію

Для підлітків та молоді з функціональними обмеженнями провели пізнавальну екскурсію

Враховуючи побажання підлітків та молоді, спеціалісти Центру соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями після низки пізнавальних екскурсій столицею, продовжили вивчення історії рідного краю вже на території Київщини, а саме, міста парків Ірпінь.

Відвідавши парк імені В. Правика, пожежника, екскурсанти дізнались про його подвиг при гасінні пожежі на Чорнобильській АЕС; прогулялись по тінистій центральній алеї серед металево-пластикових фігур та відпочили на лавці для ветеранів. Приємно вразило різноманіття розваг для дітей.

Після відвідин парку група прогулялась по набережній річки Ірпінь, перейшла її через місток. Зробити це було легко, адже вона набагато менша від Дніпра, але приваблює красою та багатством квітів, які посаджені вздовж «River Irpin».

А найбільше всім сподобався парк Покровський, з його бездоганністю трав’яного газону та безліччю дерев’яних  скульптур, які подаровані парку митцями з Київської, Рівненської, Чернігівської, Івано-Франківської областей, а також Закарпаття та Верховини. Переважно, це майстерно зроблені скульптури казкових героїв, звірів і птахів. У парку також є майданчики для відпочинку дітей та спортивні майданчики для дорослих.

Поїздка всім дуже сподобалась.

 

За інформацією Центру СПРДМФО

Перейти до спискуВерсiя для друку