Головна  →  Новини  →  6 серпня 2020

Віталій Кличко: «У столиці за минулу добу виявили 180 хворих на коронавірус. Троє людей померли»

Іще в 180 мешканців столиці виявили коронавірус за минулу добу. Троє людей померли. Про це мер Києва Віталій Кличко написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

«Кількість хворих на коронавірус у столиці збільшується. За минулу добу вірус виявили ще в 180 мешканців. Троє людей померли. За весь період коронавірус забрав життя 142 киян. На сьогодні в столиці вже 8992 підтверджених випадки захворювання на COVID-19», – повідомив Віталій Кличко.

Серед тих, хто захворіли: 102 жінки віком від 18 до 82 років і чотири дівчинки від 3 до 16 років. А також 67 чоловіків віком від 21 до 81 року і семеро хлопчиків від 3 до 17 років. Захворіли, зокрема, і вісім медиків.

До лікарень столиці госпіталізували 22 пацієнти. Інші – на самоізоляції, під контролем лікарів.

За минулу добу одужали 49 людей. Усього коронавірус подолали 3137 мешканців Києва.

Найбільше випадків захворювання виявили в Дарницькому районі – 44, у Солом’янському – 26, у Деснянському районі – 22 випадки.

«Я закликаю всіх серйозно ставитися до загрози. Не розслаблятися і не вдавати, що ми живемо в звичній ситуації! Якщо буде різкий сплеск захворювання, доведеться знову повертатися до суворих обмежень. І сьогодні від кожного з нас залежить станеться це чи ні. Від того, наскільки ми дотримуємося елементарних правил, наскільки уважні до свого здоров’я. Бережіть себе!» – наголосив Віталій Кличко.

kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку