Головна  →  Новини  →  31 липня 2020

На Співочому полі відкриється квіткова виставка про пригоди героїв улюблених мультфільмів «Мульт-ленд»

14 серпня на Співочому полі відкриється виставка квітів про пригоди героїв улюблених мультфільмів «Мульт-ленд». Про це повідомили у КО «Київзеленбуд».

«Мульт-ленд» – це пригоди героїв улюблених мультфільмів у Києві. Для створення 10 історій «Мульт-ленду» столичні підприємства із утримання зелених насаджень висадять понад 300 тисяч квітів: різні види бегонії, альтернатери, тагетису, колеусу, агератум, сеткреазія та інші. Щоб створити об’ємні 3D-фігури, використають металеві конструкції, дерево та виноградну лозу. Деякі скульптури сягатимуть більше 5 м у висоту», – зазначив в. о. генерального директора КО «Київзеленбуд» Олексій Король.

Крім того, компанія-оператор Співочого поля прикрасить центральну алею, що приведе до «Мульт-ленду» 50 тисячами сурфіній, петуній та каліброхоа. На відвідувачів чекатимуть Angry Birds, Білосніжка та 7 гномів, Аладдін, Жасмін та Джин, Посіпаки, Міккі Маус та його подружка Мінні, герої мультфільму «В пошуках Немо» та «Книги джунглів», Шрек, чарівні феї та Рапунцель.

«На всій території виставки будуть різноманітні фотозони, ми оформимо локації для дітей, будуть активні розваги, майстер-класи, в тому числі присвячені Дню Незалежності», – розповів керівник компанії-оператора Печерського ландшафтного парку Grand Event Денис Погорєлко.

Триватиме виставка з 14 серпня до 13 вересня 2020 року.

Місце проведення: Співоче поле Печерського ландшафтного парку (вул. Лаврська, 33).

kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку