Головна  →  Новини  →  15 жовтня 2013

Олександр Попов зустрівся зі студентами та викладачами Київського міжнародного університету

У рамках проведення тижня Європейської хартії місцевого самоврядування 15 жовтня голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов зустрівся зі студентами та професорсько-викладацьким складом Київського міжнародного університету.

Очільник КМДА виступив із лекцією на тему: «Практика функціонування органів самоврядування в місті Києві: проблеми й перспективи». Олександр Попов розповів присутнім про плани міської влади щодо подальшого розвитку столиці, важливу роль у цих процесах інституту самоврядування, участь громадськості, зокрема, активної студентської молоді.

«Завжди корисно спілкуватися з молоддю, особливо сучасною прогресивною, яка цікавиться суспільно-політичним та господарським життям міста. У молодих людей є слушні пропозиції, які міська влада може враховувати у своїй діяльності, розробляючи нові проекти з розвитку міста. Я неодноразово запрошував молодь до плідної спільної праці, і моє запрошення завжди залишається в силі», – підсумував Олександр Попов.

Після доповіді студенти Київського міжнародного університету мали змогу поставити голові КМДА свої запитання та почути на них відповідь «з перших вуст». Так, молодих людей цікавили плани столичної влади щодо ремонту автошляхів міста, розвитку туристичної галузі як однієї з найперспективніших, організації дозвілля для молоді та пропаганди здорового способу життя тощо.

Зазначимо, що зустрічі студентів з Олександром Поповим передували круглі столи та науково-практичні конференції, проведені у навчальному закладі за участю мерів та голів держадміністрацій різних міст України.

 

Довідково.

Київський міжнародний університет – вищий навчальний заклад ІV рівня акредитації, член Європейської асоціації міжнародної освіти, освітня діяльність якого спрямована на підготовку й виховання національної, політичної, економічної та культурної еліти.

Університет є активним учасником Європейських програм ТЕМПУС-ТАСІС, за останні 10 років 5 проектів Київського міжнародного  університету отримали фінансування Європейської комісії.

 

kievcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку