Головна  →  Новини  →  23 серпня 2013

Привітання голови Київської міської державної адміністрації Олександра Попова з Днем Державного Прапора та Днем Незалежності України

Дорогі кияни!

 

Щиро вітаю вас із Днем Державного Прапора та Днем Незалежності України!

Незалежність – це найвища цінність кожної нації, а прапор, що вільно майорить на землі предків, – символ державності.

У минулому – непростий і тернистий шлях здобуття Україною незалежності. Це був етап глибоких роздумів і напруженої повсякденної праці. Зараз із впевненістю можна сказати, що ми гідно впоралися зі складним і тривалим процесом розбудови української державності, який вимагає значних зусиль і відповідальності. Однак попереду – нелегкий шлях становлення України як могутньої європейської країни, де панують демократичні цінності, а права людей – найголовніша непорушна святиня.

Сьогоднішні економічні та соціальні реформи у державі вкотре підтверджують, що Україна – країна великих можливостей, а українці – народ з неймовірним потенціалом. А столиця, як і колись у давнину, є містом, де все починається.

Тож у цей день найбільше хочеться побажати всім нам згуртованості, адже в єдності – наша сила, і всі великі успіхи та досягнення нашої країни – це результат успіху кожного окремого українця.

Бажаю натхнення та наснаги для нових звершень заради блага нашої Батьківщини, міцного здоров’я, адже здорова нація – це запорука процвітання та розвитку країни. Любові, благополуччя та злагоди в родинах.

Зі святом!

 

З повагою

 

голова Київської міської

державної адміністрації                                      Олександр Попов

Перейти до спискуВерсiя для друку