Головна  →  Новини  →  3 липня 2020

Результати рейду контролю за дотриманням карантинних вимог суб’єктами, які здійснюють господарську діяльність на території Оболонського району за 03.07.2020

07 липня 2020 року дві групи контролю за дотриманням карантинних умов на підприємствах торгівлі, ресторанного господарства, побутового обслуговування, ринкової мережі здійснили чергову перевірку та контроль за дотриманням карантинних вимог суб’єктами, які здійснюють господарську діяльність на території Оболонського району.

Під час рейду було перевірено 8 об’єктів з реалізації харчової продукції. За результатами перевірки було складено 3 службові щодо реєстрації потужності (1кафе, 1 магазин, 1 кав'ярня). Cкладено 2 протоколи по ст.44-3 (ринок Почайна, 1-кафе).

До складу груп входять представники відділу торгівлі та споживчого ринку та відділу контролю за благоустроєм та збереження природного середовища Оболонської райдержадміністрації, Головного управління Держпродспоживслужби в місті Києві, Головного управління Національної поліції в місті Києві та КП «Муніципальна охорона». 

За інформацією відділу торгівлі та споживчого ринку

Перейти до спискуВерсiя для друку